Ainekset
Pohja
- 0,600 kg sekaleipää
Kostutukseen
- 0,450 kg kalalientä
Täyte
- 0,800 kg
-
0,800 kg
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
-
0,450 kg
Valio kylmäsavu kirjolohifileetäSuomalaisesta, kasvatetusta kirjolohesta kylmäsavustettu ja viipaloitu kalafilee, joka soveltuu niin alkupalaksi kuin pääruoan kruunuksi. Ohuet…
- 0,015 kg sitruunapippuria
- 0,025 kg hienonnettua tilliä
- 0,120 kg sitruunamehua
- 0,030 kg sinappia
- 0,040 kg liivatelehteä
- 0,160 kg vettä
Pinnalle
-
0,300 kg
Valio Koskenlaskija® voimakas sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
-
0,300 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Koristeluun
-
0,300 kg
Valio kylmäsavu kirjolohifileetäSuomalaisesta, kasvatetusta kirjolohesta kylmäsavustettu ja viipaloitu kalafilee, joka soveltuu niin alkupalaksi kuin pääruoan kruunuksi. Ohuet…
- 0,050 kg sitruunaa
- 0,090 kg mätiä
- 0,036 kg tuoretta tilliä
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa leivät 1,5 cm:n vahvuisiksi, Ø 20 cm:n kokoisiksi pohjiksi. Kostuta pohjat kalaliemellä
- Valmista täyte: Sekoita täytteen aineet hienonnetun kylmäsavulohen joukkoon. Sekoita kylmässä vedessä liotetut ja kuumaan veteen liuotetut liivatelehdet massan joukkoon
- Aseta voileipäkakkupohja kakkurenkaan pohjalle. Laita täytettä kerros pohjan päälle ja laita toinen pohja täytteen päälle. Laita täytettä kerros ja päällimmäiseksi pohja. Anna kakkujen hyytyä kylmiössä kaksi tuntia
- Valmista kuorrutuskreemi vaahdottamalla Koskenlaskijajuusto ja voi ilmavaksi vaahdoksi. Kuorruta kakut ja koristele lohisiivuilla, sitruunaviipaleilla, mädillä ja tillillä.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
3568 kcal
Proteiini
127,4 g
Hiilihydraatti
123,4 g
Rasva
279,6 g
Tyydyttynyt rasva
149,8 g
Ravintokuitu
15,1 g
Suola
18 g
Kalsium
857,6 mg
D-vitamiini
5,2 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
234 kcal
Proteiini
8,4 g
Hiilihydraatti
8,1 g
Rasva
18,4 g
Tyydyttynyt rasva
9,8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa