Siirry sisältöön

Ainekset

Pohja

  • 0,340 kg Valio GN -pizzapohjaa

Tuorejuustotäyte

Väliin

  • 0,100 kg
    Valio kylmäsavu kirjolohifileetä
    Suomalaisesta, kasvatetusta kirjolohesta kylmäsavustettu ja viipaloitu kalafilee, joka soveltuu niin alkupalaksi kuin pääruoan kruunuksi. Ohuet…
    Valio kylmäsavu kirjolohifilee viipaloitu 400-600 g x n. 10 / 5 kg
  • 0,060 kg jäävuorisalaattia
  • 0,060 kg tomaattia
  • 0,050 kg kurkkua

Ohje

  1. Valmista tuorejuustoseos sekoittamalla aineet yhteen
  2. Sulata pizzapohja. Levitä kerros tuorejuustoseosta noin pohjan puoleen väliin. Laita rouheeksi silputtu lohi seoksen päälle. Levitä lopulle pohjalle salaatti, tomaattilohkot ja kurkkuviipaleet. Rullaa pohja.
  3. Leikkaa haluamasi kokoisiksi paloiksi

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 1319 kcal
Proteiini 56,5 g
Hiilihydraatti 161,8 g
Rasva 45,2 g
Tyydyttynyt rasva 14 g
Ravintokuitu 2,2 g
Suola 8,4 g
Kalsium 136 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 173 kcal
Proteiini 7,4 g
Hiilihydraatti 21,2 g
Rasva 5,9 g
Tyydyttynyt rasva 1,8 g
Ravintokuitu 0,3 g
Suola 1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search