Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Frangipane
-
0,100 kg
Valio suolaamatonta voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,100 kg tomusokeria
- 0,100 kg mantelijauhetta
- 0,100 kg kananmunia
- 0,020 kg vehnäjauhoja
- 0 kg luumuhilloa
Kanelimousse
- 0,100 kg
-
0,090 kg
Valio kuohukermaa laktoositonValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- 0,040 kg tomusokeria
- 0,010 kg kanelia
Jaa resepti
Ohje
- Laita huoneenlämpöinen voi ja tomusokeri yleiskoneeseen ja anna vatkautua vaahdoksi.
- Lisää joukkoon vuorotellen kananmunat ja mantelijauhe.
- Lopuksi lisää vehnäjauhot joukkoon niin, että ne vain sekoittuvat.
- Laita taikinaa yksittäisiin muotteihin ja pursota päälle hilloa.
- Paista 190 asteessa uunissa n. 10–15 min tai kunnes kypsiä.
- Anna frangipanejen hetken jäähtyä ja ripottele vielä tomusokeria päälle ennen tarjoilua.
- Yhdistä kaikki moussen aineet kulhossa ja vatkaa pallovatkaimella vaahdoksi.
-
Vuoden kokki 2011 Henri Kotkavuori on tehnyt tämän ohjeen Valiolle.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
702 kcal
Proteiini
10,6 g
Hiilihydraatti
43,8 g
Rasva
53,9 g
Tyydyttynyt rasva
24,5 g
Ravintokuitu
4,7 g
Suola
0,1 g
Kalsium
146,6 mg
D-vitamiini
0,7 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
447 kcal
Proteiini
6,7 g
Hiilihydraatti
27,9 g
Rasva
34,3 g
Tyydyttynyt rasva
15,6 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
- luumuhilloa