Ainekset
Pullataikina
- 1,000 kg vettä
- 0,100 kg
- 0,025 kg suolaa
- 0,400 kg sokeria
- 0,200 kg hiivaa
- 0,200 kg kananmunia
- 0,015 kg kardemummaa
-
0,500 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2,700 kg vehnäjauhoja
Täyte
- 0,900 kg Valio vaniljakreemitäytettä
-
0,900 kg
Valio luumumarmeladiaLaadukas paistonkestävä marmeladi sisältää runsaasti luumua ja on ammattikeittiöiden sekä leipomoiden luottotuote. Tuote on myynnissä…
Pinnalle
- 0,075 kg mantelilastuja
Jaa resepti
Ohje
- Valmiste pullataikina. Sekoita taikina aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 minuuttia
- Kauli pullataikina 4 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 12 cm:n levyisiksi nauhoiksi.
- Pursota nauhoille vanijakreemitäytettä ja luumunarmeladia rinnakkain nauhoiksi. Taita nauhat kolmeen osaan siten, että sauma tulee alas keskelle.
- Leikkaa nauhat 23 cm:n pituisiksi pitkoiksi. Laita pitkot Al-foliovuokiin. Leikkaa pintaan saksilla kuvio. Nostata pitkot.
- Voitele pitkot kananmunalla ja ripottele pinnalle mantelilastuja.
- Paista pitkot 200 asteisessa uunissa noin 16 minuuttia.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
1338 kcal
Proteiini
28,8 g
Hiilihydraatti
215,8 g
Rasva
36,3 g
Tyydyttynyt rasva
18,3 g
Ravintokuitu
9,4 g
Suola
2,3 g
Kalsium
140,9 mg
D-vitamiini
0,5 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
287 kcal
Proteiini
6,2 g
Hiilihydraatti
46,2 g
Rasva
7,8 g
Tyydyttynyt rasva
3,9 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa