Ainekset
Voitaikina
- 1,400 kg vettä
- 0,030 kg suolaa
- 2,000 kg vehnäjauhoja
-
2,000 kg
Valio Eila® kaulintavoitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Pinnalle
-
1,470 kg
Valio luumumarmeladiaLaadukas paistonkestävä marmeladi sisältää runsaasti luumua ja on ammattikeittiöiden sekä leipomoiden luottotuote. Tuote on myynnissä…
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kylmään veteen suola ja jauhot. Älä vaivaa
- Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 2x4
- Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 3 minuuttia
- Kauli taikina 2x4. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä vähintään kaksi tuntia, mieluiten seuraavaan päivään
- Kauli taikina 3,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 15 x 32 cm:n paloiksi. Leikkaa 2 cm:n levyiset viillot nauhojen pitkille sivuille. Taita muodostuneet kaistaleet nauhan keskelle samalla kääntäen 180°.
- Anna pitkojen levätä 1 tunti. Pursota pitkojen pinnalle luumumarmeladia. Paista pitkot 220°C:ssa uunissa noin 15 min.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
1190 kcal
Proteiini
11,9 g
Hiilihydraatti
102,7 g
Rasva
80,6 g
Tyydyttynyt rasva
45,9 g
Ravintokuitu
5,1 g
Suola
1,4 g
Kalsium
45,1 mg
D-vitamiini
0,7 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
363 kcal
Proteiini
3,6 g
Hiilihydraatti
31,3 g
Rasva
24,6 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa