Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Pohja
-
1,000 kg
Valio täysmaitoaValio vapaan lehmän täysmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
-
0,140 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,200 kg maitosuklaata
- 0,950 kg vehnäjauhoja
- 0,755 kg sokeria
- 0,045 kg kaakaojauhetta
- 0,021 kg ruokasoodaa
- 0,019 kg leivinjauhetta
- 0,013 kg suolaa
- 0,020 kg vaniljasokeria
- 0,150 kg rypsiöljyä
- 0,030 kg väkiviinaetikkaa
Täyte & kuorrutus
- 2,000 kg Valio vanilja-tuorejuustotäytettä
- 1,000 kg maitosuklaata
- 1,000 kg Valio Leipomo kinuskitäytettä laktoositon
Jaa resepti
Ohje
Pohja
- Lämmitä maito. Lisää maitosuklaa ja voi sekaan. Anna sulaa ja sekoita tasaiseksi.
- Kaada seos taikinapataan.
- Sekoita kuivat aineet sekaisin ja siivilöi.
- Lisää loput aineet pataan ja sekoita massa tasaiseksi. Älä vaivaa pitkään.
- Annostele massa mataliin ø 17 cm voideltuihin vuokiin (14 kpl)
- Paista 180°C:ssa n. 30 min. Jäähdytä pohja.
Täyte
- Lämmitä vanilja-tuorejuustotäyte huoneenlämpöiseksi.
- Sulata maitosuklaa 40 asteiseksi.
- Yhdistä ja sekoita tasaiseksi.
Kokoaminen
- Leikkaa pohjat kahteen osaan ja pursota täytettä ja kinuskia väliin.
- Kokoa kakku neljästä pohja kerroksesta.
- Pursota pinnalle suklaatäytettä ja kinuskitäytettä. Koristele suklaa koristeilla.
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
3260 kcal
Proteiini
54,8 g
Hiilihydraatti
427,8 g
Rasva
143,6 g
Tyydyttynyt rasva
61,2 g
Ravintokuitu
13,2 g
Suola
7,8 g
Kalsium
1679,5 mg
D-vitamiini
2,2 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
222 kcal
Proteiini
3,7 g
Hiilihydraatti
29,1 g
Rasva
9,8 g
Tyydyttynyt rasva
4,2 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa