Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Muropohja
-
1,000 kg
Valio 1/2 GN -murotaikinalevyäVoilla leivotun, laktoosittoman murotaikinalevyn avulla saa loihdittua herkullisimmat piiraat, paistokset, jälkiruoat ja pikkuleivät erilaisiin tarjoilutilanteisiin.…
Kakkumassa
-
0,300 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,400 kg sokeria
- 0,400 kg mantelijauhetta
- 0,100 kg vehnäjauhoja
- 0,009 kg leivinjauhetta
- 0,360 kg kananmunia
Täyte
- 0,500 kg mangokuutioita, pakaste
Koristelu
- 0,500 kg
-
0,500 kg
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
- 0,040 kg tomusokeria
- 0,500 kg mangokuutioita, pakaste
- 0,200 kg Valio Leipomo kirkaskuumahyytelöä
Jaa resepti
Ohje
kakkumassa
- Sekoita voi ja kuivat aineet lapavatkaimmella.
- Lisää kananmunat vähitellen, vatkaa n. 3 min.
- Laita murotaikina leivinpaperin päälle GN vuokaan.
- Levitä kakkumassa GN vuokaan murotaikinan päälle ja laita mango palat kakkumassan päälle.
- Paista miedossa lämmössä (180 °C:ssa) noin 50 min.
Viimeistely ja koristelu
- Leikkaa jäähtynyt pohja leivoksiksi.
- Vatkaa kerma, tuorejuusto ja tomusokeri vaahdoksi.
- Koristele palat tuorejuusto vaahdolla.
- Hyytelöi mango palat kirkaskuumahyytelöllä. Nosta pari palaa koristeeksi leivoksen päälle
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
306 kcal
Proteiini
5,5 g
Hiilihydraatti
23,5 g
Rasva
20,7 g
Tyydyttynyt rasva
9,6 g
Ravintokuitu
1,9 g
Suola
0,3 g
Kalsium
54,6 mg
D-vitamiini
0,2 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
319 kcal
Proteiini
5,7 g
Hiilihydraatti
24,5 g
Rasva
21,5 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa