Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Pohja
- 0,215 kg
Täyte
- 0,008 kg liivatelehteä
- 0,300 kg mangososetta
- 0,300 kg
- 0,300 kg
- 0,200 kg sokeria
- 0,050 kg tequilaa
- 0,200 kg
Tarjoiluun
- 0 kg sormisuolaa
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa vetopohjasta kakkuvuoan (ø 24 cm) kokoinen pala ja laita se leivinpaperilla päällystettyyn irtopohjavuokaan.
- Laita liivatelehdet runsaaseen kylmään veteen likoamaan.
- Yhdistä muut aineet keskenään paitsi kerma ja 2 rkl tequilaa.
- Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi. Kuumenna loput tequilasta kuumaksi. Liuota siihen liivatelehdet. Lisää rahkaseoksen joukkoon. Lisää lopuksi kermavaahto.
- Kaada seos pohjan päälle.
- Peitä kakku ja anna hyytyä jääkaapissa väh. 4 t tai yön yli.
Tarjoiluun
- Leikkaa kakku paloiksi ja laita palan viereen sormisuolaa.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
260 kcal
Proteiini
6,3 g
Hiilihydraatti
32,8 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5,4 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,2 g
Kalsium
70,4 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
198 kcal
Proteiini
4,8 g
Hiilihydraatti
25 g
Rasva
7,6 g
Tyydyttynyt rasva
4,1 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
- sormisuolaa