Ainekset
Pohja
- 1,720 kg
Kostutukseen
- 0,400 kg vettä
- 0,050 kg sokeria
Täytteet
-
1,500 kg
Valio Leipomo mansikkahilloaOikea valinta täytekakkujen väliin! Kakkuhillon koostumus on suunniteltu erityisesti pysymään kakkukerrosten välissä.
- 1,200 kg
Koristeluun
- 0,720 kg
- 1,200 kg
- 0,240 kg krokanttistroisselia
- 0,480 kg Valio Leipomo kirkaskuumahyytelöä
Jaa resepti
Ohje
- Kostuta vetopohjat sokerivedellä. Täytä kakku kermavaahdolla ja mansikkahillolla 3 kerrosta.
- Leikkaa kakku 12:sta osaan. Reunusta kakut kermavaahdolla ja muruta krokanttistroisselilla. Laita kakkujen pinnalle mansikoita ja sivele pinnalle kirkaskuumahyytelöä. Koristele kakut kermavaahdolla.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
1362 kcal
Proteiini
16,1 g
Hiilihydraatti
163,4 g
Rasva
69,4 g
Tyydyttynyt rasva
37,2 g
Ravintokuitu
8,5 g
Suola
0,9 g
Kalsium
100,2 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
218 kcal
Proteiini
2,6 g
Hiilihydraatti
26,1 g
Rasva
11,1 g
Tyydyttynyt rasva
5,9 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa