
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 1,300 kg
Täyte
-
0,165 kg
Valio vaniljakreemijauhettaIhanan vaniljaisen ja takuulla toimivan täytteen niin paistettaviin kuin sellaisenaan tarjottaviin leivonnaisiin loihdit Valio vaniljaisella…
- 0,500 kg vettä
Putseli
-
0,060 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,030 kg sokeria
- 0,135 kg erikoisvehnäjauhoja
- 0,010 kg vaniljasokeria
Koristeluun
-
0,500 kg
Valio mansikkatäytettäValio mansikkatäyte on paras valinta laskiaispullan täytteeksi. Runsasmarjainen täyte sopii myös paistettaviin leipomotuotteisiin.
- 0,500 kg tuoreita mansikoita
Jaa resepti
Ohje
- Valmista putseli sekoittamalla kaikki raaka-aineet murumaiseksi seokseksi.
- Valmista vaniljakreemi sekoittamalla vesi ja jauhe. Anna seoksen tekeytyä 10 min. ja sekoita uudelleen.
- Sulata wieneraihiot.
- Voitele pinta kananmunalla ja kasta aihiot putseliin.
- Pursota vaniljakreemi pinnalle.
- Nostata.
- Paista 175°C:ssa n. 13 min
- Jäähdytä.
- Pursota pinnalle mansikkatäyte ja koristele tuoreilla mansikoilla.
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
409 kcal
Proteiini
5,9 g
Hiilihydraatti
48,5 g
Rasva
20,3 g
Tyydyttynyt rasva
11,2 g
Ravintokuitu
3,1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
8,3 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
255 kcal
Proteiini
3,7 g
Hiilihydraatti
30,3 g
Rasva
12,7 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1,9 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa