Siirry sisältöön
Mantelipulla

Mantelipulla

Mantelipulla

Ainekset

Taikina

  • 1,200 kg
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 1,000 kg vettä
  • 0,100 kg
  • 0,030 kg suolaa
  • 0,400 kg sokeria
  • 0,150 kg hiivaa
  • 0,400 kg kananmunia
  • 0,010 kg kardemummaa
  • 3,200 kg vehnäjauhoja

Pinnalle

  • 0,280 kg raesokeria
  • 0,280 kg mantelirouhetta

Ohje

  1. Vaahdota 20 asteinen voi.
  2. Sekoita veteen maitojauhe, suola, sokeri ja hiiva.
  3. Lisää voin joukkoon jauhot, kardemumma, munat ja vesiseos. Sekoita koukulla noin 1,5 minuuttia.
  4. Anna taikinan levätä puoli tuntia.
  5. Leivo pullataikinasta 40 g:n pikkupullia. Voitele pulla kananmunalla ja "kasta" mantelirouhe-raesokeriseokseen. Nostata pullat.
  6. Paista pullat 200 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 159 kcal
Proteiini 3,4 g
Hiilihydraatti 19,4 g
Rasva 7,3 g
Tyydyttynyt rasva 3,6 g
Ravintokuitu 1 g
Suola 0,3 g
Kalsium 17,8 mg
D-vitamiini 0,1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 370 kcal
Proteiini 7,8 g
Hiilihydraatti 45,1 g
Rasva 17,1 g
Tyydyttynyt rasva 8,5 g
Ravintokuitu 2,3 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search