Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 0,150 kg iso punasipuli
- 0,070 kg sokeria
- 0,007 kg suolaa
- 0,040 kg punaviinietikkaa
- 0,200 kg rypsiöljyä
- 0 kg mustapippuria
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita sokeri, suola, punaviinietikka, rypsiöljy ja rouhittu mustapippuri keskenään.
- Leikkaa punasipuli ohuiksi viipaleiksi ja lisää liemen joukkoon, anna maustua yön yli kaapissa.
-
Vuoden kokki 2011 Henri Kotkavuori on tehnyt tämän ohjeen Valiolle.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
527 kcal
Proteiini
0,5 g
Hiilihydraatti
19,3 g
Rasva
50,1 g
Tyydyttynyt rasva
2,9 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
1,7 g
Kalsium
15,3 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
527 kcal
Proteiini
0,5 g
Hiilihydraatti
19,3 g
Rasva
50,1 g
Tyydyttynyt rasva
2,9 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
1,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
- mustapippuria