Siirry sisältöön
Marjaisat jogurttiwienerit

Marjaisat jogurttiwienerit

Marjaisat jogurttiwienerit

Ainekset

Wienertaikina

Täyte

Pinnalle

  • 0,980 kg vadelmia
  • 0,784 kg Valio Leipomo kirkaskuumahyytelöä

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 2x3. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3.
  2. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä
  3. Kauli taikina 4 mm:n vahvuiseksi ja leikkaa 9x9 cm:n paloiksi. Taita kulmat keskelle. Laita palat VOILLA LEIVOTTU- kapseleihin
  4. Nostata wienerit max. 33 asteessa. Voitele wienerit kananmunalla
  5. Valmista täyte: Sekoita jogurtin joukkoon vaniljakreemijauhe. Pursota täytettä wienereiden keskelle.
  6. Paista wienerit 220 asteisessa uunissa noin 13 minuuttia
  7. Laita wienereiden pinnalle kauden tuoreita marjoja tai pakastemarjoja. Ruiskuta pinnalle kuumahyytelöä.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 244 kcal
Proteiini 4,5 g
Hiilihydraatti 23,1 g
Rasva 14,5 g
Tyydyttynyt rasva 8,2 g
Ravintokuitu 1,3 g
Suola 0,4 g
Kalsium 50,8 mg
D-vitamiini 0,4 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 257 kcal
Proteiini 4,7 g
Hiilihydraatti 24,3 g
Rasva 15,3 g
Tyydyttynyt rasva 8,6 g
Ravintokuitu 1,3 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search