Ainekset
Wienertaikina
- 1,000 kg vettä
- 0,100 kg
- 0,025 kg suolaa
- 0,150 kg sokeria
- 0,100 kg hiivaa
- 0,010 kg kardemummaa
- 0,400 kg kananmunia
-
0,040 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2,200 kg vehnäjauhoja
- 1,500 kg
Täyte
-
1,700 kg
Valio A+™ maustamatonta jogurttiaSuosittu Valio A+™ luonnonjogurtti on pehmeää ja ihanan täyteläistä jogurttia monipuoliseen käyttöön. Valio A+™ luonnonjogurtti…
-
0,330 kg
Valio vaniljakreemijauhettaIhanan vaniljaisen ja takuulla toimivan täytteen niin paistettaviin kuin sellaisenaan tarjottaviin leivonnaisiin loihdit Valio vaniljaisella…
Pinnalle
- 0,980 kg vadelmia
- 0,784 kg Valio Leipomo kirkaskuumahyytelöä
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 2x3. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3.
- Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä
- Kauli taikina 4 mm:n vahvuiseksi ja leikkaa 9x9 cm:n paloiksi. Taita kulmat keskelle. Laita palat VOILLA LEIVOTTU- kapseleihin
- Nostata wienerit max. 33 asteessa. Voitele wienerit kananmunalla
- Valmista täyte: Sekoita jogurtin joukkoon vaniljakreemijauhe. Pursota täytettä wienereiden keskelle.
- Paista wienerit 220 asteisessa uunissa noin 13 minuuttia
- Laita wienereiden pinnalle kauden tuoreita marjoja tai pakastemarjoja. Ruiskuta pinnalle kuumahyytelöä.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
244 kcal
Proteiini
4,5 g
Hiilihydraatti
23,1 g
Rasva
14,5 g
Tyydyttynyt rasva
8,2 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,4 g
Kalsium
50,8 mg
D-vitamiini
0,4 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
257 kcal
Proteiini
4,7 g
Hiilihydraatti
24,3 g
Rasva
15,3 g
Tyydyttynyt rasva
8,6 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa