Ainekset
Pohja
- 0,630 kg
Kermatäyte
- 0,500 kg
- 0,400 kg vettä
-
0,100 kg
Valio vaniljakreemijauhettaIhanan vaniljaisen ja takuulla toimivan täytteen niin paistettaviin kuin sellaisenaan tarjottaviin leivonnaisiin loihdit Valio vaniljaisella…
-
0,600 kg
Valio Leipomo mansikkapalahilloaLeipomohillo, joka sisältää mansikanpaloja. Toimii hyvin laskiaispullissa ja jälkitäyttönä wienereissä ja croissanteissa.
Reunaan
- 0,300 kg marsipaania
Pinnalle
- 0,900 kg mansikoita
- 0,300 kg Valio Leipomo kirkaskuumahyytelöä
- 0,180 kg
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa vetopohjasta Ø 20 cm:n pohjia (9 kpl).
- Valmista kermatäyte sekoittamalla kermavaahto ja valmis vaniljakreemi yhteen.
- Pursota kermatäytettä kolmelle pohjalle kierukaksi. Pursota mansikkapalahilloa kierukoiden väliin.
- Aseta pohjat päälle ja täytä kuten ensimmäinen kerros. Aseta pohjat päälle. Lado mansikat kakun pinnalle. Jätä reunaan 2 cm:n tyhjä tila.
- Hyytelöi mansikat. Kauli vihreä marsipaani 2 mm:n vahvuiseksi ja reunusta kakku. Pursota rengas kermavaahtoa kakun pinnalle.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
2706 kcal
Proteiini
37,1 g
Hiilihydraatti
333,8 g
Rasva
129,3 g
Tyydyttynyt rasva
57,5 g
Ravintokuitu
17,6 g
Suola
2,1 g
Kalsium
347,5 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
208 kcal
Proteiini
2,9 g
Hiilihydraatti
25,6 g
Rasva
9,9 g
Tyydyttynyt rasva
4,4 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa