Mäti-katkarapuskagen
Skagen on rakastettu ravintolaklassikko, joka toimii hienosti sekä lautasannoksena että noutopöytätuotteena. Kun katkarapujen joukkoon lisätään mätiä, annos on astetta arvokkaampi.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 0,500 kg katkarapuja, MSC-sertifioitu (pakaste)
- 0,100 kg kirjolohen mätiä
- 0,200 kg
- 0,200 kg majoneesia
- 0,100 kg hienonnettua tilliä
- 0,030 kg Dijon-sinappia
- 0,002 kg suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 0,500 kg saaristolaisleipää
Viimeistelyyn
- 0,050 kg kirjolohen mätiä
- 0,020 kg tuoretta tilliä
Jaa resepti
Ohje
- Sulata katkaravut ja mäti valuta ne hyvin. Lisää joukkoon crème fraîche, majoneesi, hienonnettu tilli, dijon ja mausteet.
- Lusikoi skagen puolukkaleivälle ja koristele mädillä ja tillillä.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
375 kcal
Proteiini
14,2 g
Hiilihydraatti
24 g
Rasva
24 g
Tyydyttynyt rasva
4,7 g
Ravintokuitu
3,7 g
Suola
1,1 g
Kalsium
71,7 mg
D-vitamiini
1,5 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
270 kcal
Proteiini
10,2 g
Hiilihydraatti
17,3 g
Rasva
17,3 g
Tyydyttynyt rasva
3,4 g
Ravintokuitu
2,6 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
- mustapippuria myllystä