Siirry sisältöön
Mäti-katkarapuskagen

Mäti-katkarapuskagen

Skagen on rakastettu ravintolaklassikko, joka toimii hienosti sekä lautasannoksena että noutopöytätuotteena. Kun katkarapujen joukkoon lisätään mätiä, annos on astetta arvokkaampi.

Mäti-katkarapuskagen

Ainekset

  • 0,500 kg katkarapuja, MSC-sertifioitu (pakaste)
  • 0,100 kg kirjolohen mätiä
  • 0,200 kg
  • 0,200 kg majoneesia
  • 0,100 kg hienonnettua tilliä
  • 0,030 kg Dijon-sinappia
  • 0,002 kg suolaa
  • 0 kg mustapippuria myllystä
  • 0,500 kg saaristolaisleipää

Viimeistelyyn

  • 0,050 kg kirjolohen mätiä
  • 0,020 kg tuoretta tilliä

Ohje

  1. Sulata katkaravut ja mäti valuta ne hyvin. Lisää joukkoon crème fraîche, majoneesi, hienonnettu tilli, dijon ja mausteet.
  2. Lusikoi skagen puolukkaleivälle ja koristele mädillä ja tillillä.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 375 kcal
Proteiini 14,2 g
Hiilihydraatti 24 g
Rasva 24 g
Tyydyttynyt rasva 4,7 g
Ravintokuitu 3,7 g
Suola 1,1 g
Kalsium 71,7 mg
D-vitamiini 1,5 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 270 kcal
Proteiini 10,2 g
Hiilihydraatti 17,3 g
Rasva 17,3 g
Tyydyttynyt rasva 3,4 g
Ravintokuitu 2,6 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search