Siirry sisältöön
Matjessillilevite

Matjessillilevite

Matjessillilevite

Ainekset


Ohje

  1. Hienonna kovaksi keitetyt munat ja matjessillifileet.
  2. Sekoita kaikki aineet keskenään, raejuusto valutettuna. Tarjoa esimerkiksi Valio voirinkelin tai rouhepalan täytteenä.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 34 kcal
Proteiini 2 g
Hiilihydraatti 0,9 g
Rasva 2,5 g
Tyydyttynyt rasva 1,1 g
Ravintokuitu 0,1 g
Suola 0,3 g
Kalsium 12,1 mg
D-vitamiini 0,6 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 169 kcal
Proteiini 10 g
Hiilihydraatti 4,3 g
Rasva 12,4 g
Tyydyttynyt rasva 5,7 g
Ravintokuitu 0,3 g
Suola 1,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search