Ainekset
Taikina
-
2,500 kg
Valio Eila® kaulintavoitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2,500 kg vehnäjauhoja
- 0,040 kg leivinjauhetta
- 1,000 kg vettä
Täyte
- 0,350 kg meetvurstirouhetta
- 0,250 kg
- 0,180 kg kurkkusalaattia
- 0,500 kg
- 0,500 kg keitettyä riisiä
- 0,250 kg pakastesipulikuutioita
- 0,250 kg kananmunia raakana
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita voi, juustoraaste, leivinjauhe ja vehnäjauhot murumaiseksi seokseksi. Lisää lopuksi kylmä vesi ja sekoita taikinaksi. Kauli taikina 3 x 4. Anna taikinan levätä kylmiössä kaksi tuntia
- Valmista täyte sekoittamalla täytteen aineet yhteen
- Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 8 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Pursota täyte nauhojen keskelle. Voitele reuna kananmunalla ja taita taikina täytteen päälle. Leikkaa pieniksi, pituudeltaan 3 cm:n pasteijoiksi. Voit valmistaa myös suurempia pasteijoita leikkaamalla nauhat pidemmiksi.
- Voitele pasteijat ja paista 220 asteisessa uunissa noin 8 minuuttia.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
31759 kcal
Proteiini
576,6 g
Hiilihydraatti
2113,3 g
Rasva
2332,1 g
Tyydyttynyt rasva
1304,6 g
Ravintokuitu
100,7 g
Suola
33,3 g
Kalsium
8624,5 mg
D-vitamiini
23,3 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
382 kcal
Proteiini
6,9 g
Hiilihydraatti
25,4 g
Rasva
28 g
Tyydyttynyt rasva
15,7 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa