Siirry sisältöön
Metvurstijuustopasteija

Metvurstijuustopasteija

Metvurstijuustopasteija

Ainekset

Taikina

  • 2,500 kg
    Valio Eila® kaulintavoita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® kaulintavoi 4x5 kg suolaamaton laktoositon
  • 2,500 kg vehnäjauhoja
  • 0,040 kg leivinjauhetta
  • 1,000 kg vettä

Täyte


Ohje

  1. Sekoita voi, juustoraaste, leivinjauhe ja vehnäjauhot murumaiseksi seokseksi. Lisää lopuksi kylmä vesi ja sekoita taikinaksi. Kauli taikina 3 x 4. Anna taikinan levätä kylmiössä kaksi tuntia
  2. Valmista täyte sekoittamalla täytteen aineet yhteen
  3. Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 8 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Pursota täyte nauhojen keskelle. Voitele reuna kananmunalla ja taita taikina täytteen päälle. Leikkaa pieniksi, pituudeltaan 3 cm:n pasteijoiksi. Voit valmistaa myös suurempia pasteijoita leikkaamalla nauhat pidemmiksi.
  4. Voitele pasteijat ja paista 220 asteisessa uunissa noin 8 minuuttia.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 31759 kcal
Proteiini 576,6 g
Hiilihydraatti 2113,3 g
Rasva 2332,1 g
Tyydyttynyt rasva 1304,6 g
Ravintokuitu 100,7 g
Suola 33,3 g
Kalsium 8624,5 mg
D-vitamiini 23,3 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 382 kcal
Proteiini 6,9 g
Hiilihydraatti 25,4 g
Rasva 28 g
Tyydyttynyt rasva 15,7 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search