Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 0,150 kg kurkkua
- 0,100 kg väkiviinaetikkaa
- 0,200 kg sokeria
- 0,300 kg vettä
- 0 kg suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Yhdistä sokeri, etikka ja vesi kattilassa ja kiehauta, anna liemen jäähtyä.
- Leikkaa kurkut ohuiksi viipaleiksi ja suolaa ne kevyesti. Purista ylimääräinen neste kurkuista pois ja lisää ne jäähtyneeseen liemeen.
-
Vuoden kokki 2011 Henri Kotkavuori on tehnyt tämän ohjeen Valiolle.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
215 kcal
Proteiini
0,2 g
Hiilihydraatti
50,6 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
0 g
Kalsium
8 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
218 kcal
Proteiini
0,3 g
Hiilihydraatti
51,1 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
- suolaa