Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Pohja
-
0,320 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,180 kg fariinisokeria
- 0,180 kg sokeria
- 0,160 kg kananmunia
- 0,440 kg vehnäjauhoja
- 0,014 kg leivinjauhetta
Täyte
- 0,800 kg Valio vanilja-tuorejuustotäytettä
Mousse
-
1,000 kg
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 0,060 kg liivatetta
-
1,500 kg
Valio mustikkatäytettäValio mustikkatäyte on käyttövalmis, paistonkestävä ja makean marjaisa täyte leipomokäyttöön. Tumma, mustikkainen täyte sisältää 40…
-
2,000 kg
Valio Gefilus® Kefir juomaa maustamatonTue vatsan hyvinvointia! Valio Gefilus® Kefir on koko perheelle sopiva juotava välipala. Nauti raikas juoma…
- 0,110 kg sokeria
- 0,012 kg suolaa (maustemitallinen)
Pinnalle
-
0,100 kg
Valio mustikkatäytettäValio mustikkatäyte on käyttövalmis, paistonkestävä ja makean marjaisa täyte leipomokäyttöön. Tumma, mustikkainen täyte sisältää 40…
- 0,800 kg Valio Leipomo kirkaskuumahyytelöä
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita voi ja sokerit, lisää kananmunat. Lisää lopuksi jauhot ja leivinjauhe. Sekoita tasaiseksi ja anna tekeytyä kylmässä seuraavaan päivään.
- Kauli taikina 5 mm:n vahvuuteen ja ota voidelluilla ø 16cm:n kakkurenkailla aihiot. Pursota vanilja-tuorejuustotäyte keskelle.
- Paista 180°C:ssa noin 15 min.
- Jäähdytä. Laita muovisuikale kakkurenkaan sisälle.
- Vaahdota kerma löysäksi vaahdoksi.
- Laita liivatteet pehmenemään kylmään veteen. Sekoita mustikkatäyte, kefir, sokeri ja suola. Kaada sulatetut liivatteet joukkoon. Sekoita hyvin.
- Nostele kermavaahto täytteen joukkoon niin, että massa on tasaista. Täytä vuoka ja tasoita pinta. Pakasta .
- Lämmitä kirkaskuumahyytelö 70°C:een ja lisää mustikkatäyte. Vala kakkujen pintaan hyytelö.
- Koristele mustikoilla ja suklaakoristeilla.
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
1630 kcal
Proteiini
28,3 g
Hiilihydraatti
182,4 g
Rasva
85,1 g
Tyydyttynyt rasva
49,3 g
Ravintokuitu
4,9 g
Suola
3 g
Kalsium
608,2 mg
D-vitamiini
3,2 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
170 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatti
19 g
Rasva
8,9 g
Tyydyttynyt rasva
5,1 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa