Ainekset
Taikina
- 1,000 kg vettä
- 0,100 kg
- 0,030 kg suolaa
- 0,400 kg sokeria
- 0,200 kg hiivaa
- 0,200 kg kananmunia
-
0,400 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2,600 kg vehnäjauhoja
Täyte
-
0,860 kg
Valio mustikkatäytettäValio mustikkatäyte on käyttövalmis, paistonkestävä ja makean marjaisa täyte leipomokäyttöön. Tumma, mustikkainen täyte sisältää 40…
Voiteluun
- 0,095 kg kananmunia
Rahkatäyte
- 1,000 kg
- 0,200 kg sokeria
- 0,120 kg kananmunia
-
0,050 kg
Valio vaniljakreemijauhettaIhanan vaniljaisen ja takuulla toimivan täytteen niin paistettaviin kuin sellaisenaan tarjottaviin leivonnaisiin loihdit Valio vaniljaisella…
-
0,120 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Pinnalle
- 0,344 kg stroisselia
Jaa resepti
Ohje
- Valmista pullataikina. Anna taikinan levätä 15 minuuttia.
- Kauli pullataikina 2,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matosta 25 cm:n levyisiä nauhoja. Levitä mustikkatäyte nauhoille tasaiseksi kerrokseksi. Rullaa nauhat ja leikkaa 67 g:n paloiksi.
- Aseta pullat pellille. Nostata pullat ja voitele kananmunalla.
- Valmista rahkatäyte. Sekoita rahkan joukkoon sokeri, munat, kreemijauhe ja sulatettu voi. Pursota rahkatäyte pullien päälle ja ripottele pinnalle stroisselia.
- Paista pullat 210 asteisessa uunissa noin 11 minuuttia.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
219 kcal
Proteiini
6,1 g
Hiilihydraatti
34,4 g
Rasva
5,8 g
Tyydyttynyt rasva
3,1 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,5 g
Kalsium
36,1 mg
D-vitamiini
0,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
246 kcal
Proteiini
6,9 g
Hiilihydraatti
38,7 g
Rasva
6,5 g
Tyydyttynyt rasva
3,5 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa