Siirry sisältöön
Mustikka-sitruunarahka
Tehnyt Petri Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Petri Valio Aimo Koekeittiöstä

Mustikka-sitruunarahka

Raikas jälkiruoka Valion pehmeästä rahkasta.

Mustikka-sitruunarahka

Ainekset


Ohje

  1. Mittaa kaikki raaka-aineet yleiskoneen kulhoon ja vaahdota hetki. Jos valmistat rahkan sekoittavassa padassa vaahdota kerma ensin ja lisää sitten loput raaka-aineet. Jatka hetki vaahdottamista.

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 136 kcal
Proteiini 4,8 g
Hiilihydraatti 11,4 g
Rasva 7,7 g
Tyydyttynyt rasva 4,4 g
Ravintokuitu 0,3 g
Suola 0,1 g
Kalsium 59,4 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 151 kcal
Proteiini 5,4 g
Hiilihydraatti 12,7 g
Rasva 8,5 g
Tyydyttynyt rasva 4,9 g
Ravintokuitu 0,4 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search