Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
-
1,000 kg
Valio kirjolohisuikaleitaSuomalaisesta ja kasvatetusta kirjolohesta valmistettu kalafilee suikaleena.
- 0,030 kg sormisuolaa
- 0,015 kg sokeria
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 0,200 kg
Lisäksi
-
0,200 kg
Valio A+™ kreikkalainen luonnonjogurttiaValio A+™ kreikkalainen luonnonjogurtti on ihanan täyteläistä jogurttia moneen käyttötarkoitukseen. Raikas, maultaan pehmeä ja laktoositon…
- 0,010 kg sitruunan kuori
- 0,002 kg suolaa
- 0,002 kg sokeria
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 0,020 kg hienonnettua tilliä
Jaa resepti
Ohje
- Aseta hyvin valutetut lohisuikaleet pakkiin jossa on kelmua pohjalla.
- Ripottele pinnalle suola, sokeri ja myllystä pippuri. Levitä lopuksi sulaneet mustikat suikaleiden pinnalle.
- Pakkaa lohisuikaleet kelmuun tiiviisti.
- Nosta jääkaappiin tekeytymään yön yli.
- Poista kalan pinnalta ylimääräinen mustikka.
Lisäksi
- Mausta jogurtti raastetulla sitruunan kuorella, suolalla, sokerilla, mustapippurilla ja tillillä.
- Tarjoa mustikkagraavattua lohta jogurtin kanssa.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
94 kcal
Proteiini
8,1 g
Hiilihydraatti
1,8 g
Rasva
5,9 g
Tyydyttynyt rasva
0,8 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
1,3 g
Kalsium
17,1 mg
D-vitamiini
0,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
160 kcal
Proteiini
13,8 g
Hiilihydraatti
3,1 g
Rasva
9,9 g
Tyydyttynyt rasva
1,4 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
2,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
- mustapippuria myllystä
- mustapippuria myllystä