Siirry sisältöön
Mustikkakiisseli ja vaniljaista jogurttia

Mustikkakiisseli ja vaniljaista jogurttia

Mustikkakiisseli ja vaniljaista jogurttia

Ainekset

Tarjoiluun


Ohje

  1. Kiehauta kattilassa desilitrassa vettä mustikat ja sokeri.
  2. Soseuta marjat.
  3. Kuumenna uudelleen ja lisää loppu vesi, johon olet sekoittanut perunajauhot.
  4. Kuumenna sekoittaen, kunnes sakenee.
  5. Jaa annoskulhoihin ja jäähdytä. Kaada päälle kerros vaniljasokerilla maustettua jogurttia.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 116 kcal
Proteiini 2,3 g
Hiilihydraatti 22,1 g
Rasva 1,5 g
Tyydyttynyt rasva 0,8 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0,1 g
Kalsium 72,9 mg
D-vitamiini 0,5 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 88 kcal
Proteiini 1,7 g
Hiilihydraatti 16,7 g
Rasva 1,1 g
Tyydyttynyt rasva 0,6 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search