Siirry sisältöön
Mustikkakukkoa ja kinuskivaahtoa
Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiöstä

Mustikkakukkoa ja kinuskivaahtoa

Nopea tuunausvinkki mustikkakukolle. Herkuttelutuotteeksi vitriinimyyntiin.

Mustikkakukkoa ja kinuskivaahtoa

Ainekset


Ohje

  1. Sulata mustikkakukot. Vatkaa tuorejuusto kinuskitäytteen kanssa vaahdoksi. Pursota kukkojen päälle ja viimeistele mustikoilla.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 272 kcal
Proteiini 6,2 g
Hiilihydraatti 28,9 g
Rasva 14,9 g
Tyydyttynyt rasva 9,1 g
Ravintokuitu 1,8 g
Suola 0,4 g
Kalsium 5,4 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 287 kcal
Proteiini 6,5 g
Hiilihydraatti 30,4 g
Rasva 15,7 g
Tyydyttynyt rasva 9,6 g
Ravintokuitu 1,9 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search