Siirry sisältöön
Mustikkakukot

Mustikkakukot

Mustikkakukot

Ainekset

Lisäksi

Koristelu


Ohje

  1. Ota kukot sulamaan jääkaappiin edellisenä päivänä.
  2. Vaahdota vaniljakastike.
  3. Lisää joukkoon mustiikasose varovasti sekoittaen niin, että se jää raidoiksi vaahdon sekaan.
  4. Sekoita jäiset mustikat tomusokerissa ja koristele niillä annos.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 233 kcal
Proteiini 5,5 g
Hiilihydraatti 29,8 g
Rasva 10,8 g
Tyydyttynyt rasva 7,1 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0,2 g
Kalsium 17 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 389 kcal
Proteiini 9,1 g
Hiilihydraatti 49,7 g
Rasva 18 g
Tyydyttynyt rasva 11,8 g
Ravintokuitu 2 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • Valio mustikoita
  • tomusokeria
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search