Siirry sisältöön
Mustikkapiirakka wiener
Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiöstä

Mustikkapiirakka wiener

Mustikkapiirakka wiener

Ainekset

Taikina

  • 1,000 kg vettä
  • 0,075 kg
    Valio Eila® Laktoositon maitojauhetta
    Valio Eila® PRO laktoositon rasvaton maitojauhe on valmistettu tuoreesta suomalaisesta maidosta Valion patentoimalla valmistusmenetelmällä. Se…
    Valio Eila® PRO laktoositon rasvaton maitojauhe 25 kg
  • 0,025 kg suolaa
  • 0,150 kg sokeria
  • 0,100 kg hiivaa
  • 0,400 kg kananmunia
  • 0,010 kg kardemummaa
  • 0,050 kg
    Valio Eila® voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® voi 200 g laktoositon
  • 2,200 kg vehnäjauhoja
  • 1,500 kg
    Valio Eila® kaulintavoita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® kaulintavoi 4x5 kg suolaamaton laktoositon

Tai käytä valmiita Valio Voiwieneraihioita

Täyte

  • 1,230 kg
    Valio mustikkatäytettä
    Valio mustikkatäyte on käyttövalmis, paistonkestävä ja makean marjaisa täyte leipomokäyttöön. Tumma, mustikkainen täyte sisältää 40…
    Valio mustikkatäyte 2,5 kg

Murotaikina

  • 0,170 kg
    Valio Eila® voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® voi 200 g laktoositon
  • 0,130 kg sokeria
  • 0,050 kg kananmunia
  • 0,003 kg leivinjauhetta
  • 0,250 kg vehnäjauhoja

Tai käytä valmista Valio 1/2 GN -murotaikinaa

  • 0,603 kg
    Valio 1/2 GN -murotaikinaa
    Voilla leivotun, laktoosittoman murotaikinalevyn avulla saa loihdittua herkullisimmat piiraat, paistokset, jälkiruoat ja pikkuleivät erilaisiin tarjoilutilanteisiin.…
    Valio 1/2 GN-murotaikinalevy 500 g x 16 / 8 kg laktoositon

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa.
  2. Kauli 8-10 asteinen voi taikinaan 2x3.
  3. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia.
  4. Kauli taikina 1x3.
  5. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä.
  6. Valmista murotaikina. Vaahdota voi ja sokeri. Sekoita joukkoon kananmunat. Sekoita lopuksi joukkoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe. Anna taikinan levätä mieluiten seuraavaan päivään. Tee murotaikinasta pyöreitä ø. 6 cm:n lätkiä.
  7. Voit käyttää myös valmista Valio 1/2 GN -murotaikinaa.
  8. Kauli wienertaikina 4 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 10x10 cm:n neliöiksi. Taittele kulmat keskelle. Nostata wienerit.
  9. Wieneraihiota käytettäessä: Sulata tuotteet pellillä muovilla peitettynä yön yli kylmiössä ja nostata ennen paistoa huoneenlämmössä n. 1 tunti.
  10. Pursota nousseiden wienereiden keskelle mustikkatäytettä. Laita täytteen päälle murotaikina lätkä.
  11. Paista wienerit 220 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 612 kcal
Proteiini 10,1 g
Hiilihydraatti 58,4 g
Rasva 37 g
Tyydyttynyt rasva 20,3 g
Ravintokuitu 2,9 g
Suola 0,7 g
Kalsium 30,7 mg
D-vitamiini 0,3 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 380 kcal
Proteiini 6,3 g
Hiilihydraatti 36,3 g
Rasva 23 g
Tyydyttynyt rasva 12,6 g
Ravintokuitu 1,8 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search