Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Marinadi
- 0,250 kg limeä
- 0,030 kg tuoretta inkivääriä raastettuna
- 0,050 kg tuoretta korianteria
- 0,200 kg rypsiöljyä
- 4,000 kg broilerin reisipalaa luulla
Leivitys
- 0,005 kg rouhittua mustapippuria
- 0,006 kg suolaa
- 0,500 kg vehnäjauhoja
- 0,500 kg kananmunia
- 0,200 kg
- 0,400 kg nacho-sipsejä hienonnettuna
- 0,200 kg korppujauhoja
Dippi
- 0,200 kg pakastesipulikuutioita
- 0,020 kg valkosipulikuutioita, pakaste
- 0,500 kg
- 0,005 kg tuoretta chiliä hienonnettuna
- 0,010 kg tuoretta korianteria hienonnettuna
- 0,002 kg sormisuolaa
- 0,050 kg limemehua
Jaa resepti
Ohje
- Valmista marinadi yhdistämällä kaikki aineet. Lisää broilerit ja anna maustua vähintään neljä tuntia, mutta mielellään yön yli.
- Lisää vehnäjauhoihin mausteet. Leivitä broilerit ensin vehnäjauhoissa. Sitten kananmuna-ruokakermassa ja viimeiseksi nacho-korppujauhomuruissa.
- Parhaimman tuloksen saat kun kypsennät broilereita ensin rasvakeittimessä ensin 180 asteessa n 8 min. ja sen jälkeen uunissa 200 asteessa n 15 min tai kunnes reisipalat ovat kypsiä.
- Voit myös kypsentää broilerit uunissa 200 asteessa n 30 min. tai kunnes broileri on kypsää.
Dippi
- Freesaa sipulit ja jäähdytä.
- Yhdistä kaikki aineet.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
591 kcal
Proteiini
30,2 g
Hiilihydraatti
27,5 g
Rasva
39,6 g
Tyydyttynyt rasva
11,6 g
Ravintokuitu
1,8 g
Suola
0,7 g
Kalsium
43,4 mg
D-vitamiini
1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
295 kcal
Proteiini
15,1 g
Hiilihydraatti
13,7 g
Rasva
19,8 g
Tyydyttynyt rasva
5,8 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa