Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Glace ja kana
- 0,010 kg paprikajauhetta
- 0,005 kg valkosipulijauhetta
- 0,005 kg suolaa
- 0,005 kg mustapippuria myllystä
- 0,050 kg vaahterasiirappia
- 0,025 kg tabascoa
- 0,500 kg rypsiöljyä
- 0,600 kg kanan kypsä paneroitu paistileike
Kokoaminen
- 0,350 kg hampurilaissämpylää, potato bun
- 0,150 kg majoneesia
- 0,150 kg suolakurkkua
Jaa resepti
Ohje
Glace ja kana
- Sekoita kuivat mausteet, vaahterasiirappi, tabasco ja öljy sekaisin. Paista kanan paistileikkeet rapeaksi uunissa tai uppopaistaen ja valele kuuman kanan pintaan reilusti glaseerauskastiketta. HUOM! Glacea on tarkoitus jäädä reilusti yli seuraavaa kanasatsia varten (riittää n. 2,5 kilolle kanaa).
Kokoaminen
- Paahda sämpylät ja kokoa hampurilainen, jossa on majoneesia, suolakurkkuviipaleita ja glaseerattu kanan paistileike.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
1651 kcal
Proteiini
18 g
Hiilihydraatti
61,3 g
Rasva
149,9 g
Tyydyttynyt rasva
11,5 g
Ravintokuitu
4,6 g
Suola
4,9 g
Kalsium
44,5 mg
D-vitamiini
0,6 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
446 kcal
Proteiini
4,9 g
Hiilihydraatti
16,6 g
Rasva
40,5 g
Tyydyttynyt rasva
3,1 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
1,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa