Siirry sisältöön
Nashville kanaburger makean tulisella glacella
Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiöstä

Nashville kanaburger makean tulisella glacella

Nashville kanaburger makean tulisella glacella

Ainekset

Glace ja kana

  • 0,010 kg paprikajauhetta
  • 0,005 kg valkosipulijauhetta
  • 0,005 kg suolaa
  • 0,005 kg mustapippuria myllystä
  • 0,050 kg vaahterasiirappia
  • 0,025 kg tabascoa
  • 0,500 kg rypsiöljyä
  • 0,600 kg kanan kypsä paneroitu paistileike

Kokoaminen

  • 0,350 kg hampurilaissämpylää, potato bun
  • 0,150 kg majoneesia
  • 0,150 kg suolakurkkua

Ohje

Glace ja kana

  1. Sekoita kuivat mausteet, vaahterasiirappi, tabasco ja öljy sekaisin. Paista kanan paistileikkeet rapeaksi uunissa tai uppopaistaen ja valele kuuman kanan pintaan reilusti glaseerauskastiketta. HUOM! Glacea on tarkoitus jäädä reilusti yli seuraavaa kanasatsia varten (riittää n. 2,5 kilolle kanaa).

Kokoaminen

  1. Paahda sämpylät ja kokoa hampurilainen, jossa on majoneesia, suolakurkkuviipaleita ja glaseerattu kanan paistileike.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 1651 kcal
Proteiini 18 g
Hiilihydraatti 61,3 g
Rasva 149,9 g
Tyydyttynyt rasva 11,5 g
Ravintokuitu 4,6 g
Suola 4,9 g
Kalsium 44,5 mg
D-vitamiini 0,6 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 446 kcal
Proteiini 4,9 g
Hiilihydraatti 16,6 g
Rasva 40,5 g
Tyydyttynyt rasva 3,1 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 1,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search