Siirry sisältöön
Neliöwiener

Neliöwiener

Neliöwiener

Ainekset

Taikina

  • 1,000 kg vettä
  • 0,075 kg
    Valio Eila® Laktoositon maitojauhetta
    Valio Eila® PRO laktoositon rasvaton maitojauhe on valmistettu tuoreesta suomalaisesta maidosta Valion patentoimalla valmistusmenetelmällä. Se…
    Valio Eila® PRO laktoositon rasvaton maitojauhe 25 kg
  • 0,025 kg suolaa
  • 0,150 kg sokeria
  • 0,100 kg hiivaa
  • 0,400 kg kananmunia
  • 0,010 kg kardemummaa
  • 0,050 kg
    Valio Eila® voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® voi 200 g laktoositon
  • 2,200 kg vehnäjauhoja
  • 1,500 kg
    Valio Eila® kaulintavoita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® kaulintavoi 4x5 kg suolaamaton laktoositon

Murotaikina

  • 0,170 kg
    Valio Eila® voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® voi 200 g laktoositon
  • 0,130 kg sokeria
  • 0,050 kg kananmunia
  • 0,003 kg leivinjauhetta
  • 0,250 kg vehnäjauhoja

Täyte

  • 1,230 kg Valio mansikka-raparperitäytettä

Pinnalle

  • 0,328 kg raesokeria

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 2x3. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä
  2. Valmista murotaikina. Vaahdota voi ja sokeri. Sekoita joukkoon kananmunat. Sekoita lopuksi joukkoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe. Anna taikinan levätä mieluiten seuraavaan päivään. Tee murotaikinasta sydämiä.
  3. Kauli wienertaikina 4 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 10x10 cm:n neliöiksi. Voitele palat kananmunalla ja kasta raesokeriin. Nostata wienerit.
  4. Pursota nousseiden wienereiden keskelle mansikka-raparperitäytettä. Laita täytteen päälle murotaikinasydän.
  5. Paista wienerit 220 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 306 kcal
Proteiini 4,8 g
Hiilihydraatti 30,2 g
Rasva 18,3 g
Tyydyttynyt rasva 10,2 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 0,4 g
Kalsium 30,8 mg
D-vitamiini 0,3 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 329 kcal
Proteiini 5,2 g
Hiilihydraatti 32,5 g
Rasva 19,6 g
Tyydyttynyt rasva 11 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search