Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 0,011 kg merileväarkkia
- 0,020 kg tuoretta korianteria
Punajuuri-kvinoa
- 0,500 kg pakastepunajuurisuikaleita
- 0,100 kg kvinoaa
- 0,020 kg tuoretta inkivääriä
- 0,010 kg limemehua
- 0,050 kg hunajaa
- 0,025 kg tuoretta korianteria
- 0,075 kg riisiviinietikkaa
- 0,100 kg vettä
- 0,010 kg punaista chiliä
- 0,020 kg sitruunaruohoa
- 0,001 kg kaffirlimetinlehteä
- 0,002 kg kalakastiketta
- 0 kg suolaa
Härkäpapuhummus
- 0,350 kg pakastehärkäpapuja
- 0,150 kg pakasteherneitä
- 0,030 kg tahinia
- 0,150 kg
- 0,050 kg oliiviöljyä
- 0,030 kg sitruunamehua
- 0,050 kg vettä
- 0 kg suolaa
Teriyakiglaseerattu Mifu
-
0 kg
Valio MiFu® Original suikalettaValio MiFU® suikaleet ovat helppo ratkaisu pääruoanlaittoon. Rapea ja kullankeltainen paistopinta syntyy jo kahdessa minuutissa,…
-
0,050 kg
Valio Oivariini® juoksevaa laktoositonValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 0,100 kg soijakastiketta
- 0,100 kg sokeria
- 0,100 kg sakea
Jaa resepti
Ohje
Punajuuri-kvinoa
- Kuumenna punajuurisuikaleet 100 °C höyryssä 2 minuutin ajan. Jäähdytä välittömästi.
- Huuhtele kvinoa hyvin kuumalla vedellä ja keitä kypsäksi. Jäähdytä.
- Mittaa kattilaan riisiviinietikka, vesi, kalakastike, kaffirlimenlehti sekä pilkottu chili, inkivääri ja sitruunaruoho. Kiehauta ja jäähdytä.
- Siivilöi liemi jäähtyneen kvinoan sekaan ja sekoita joukkoon punajuurisuikaleet, hunaja, limemehu ja hienonnettu korianteri. Mausta suolalla.
Härkäpapuhummus
- Kuumenna härkäpavut ja herneet 100 °C höyryssä 2 minuutin ajan. Jäähdytä kylmän veden alla.
- Sekoita pavut, herneet ja muut raaka-aineet sekaisin tehosekoittimessa ja mausta suolalla.
Kokoaminen
- Leikkaa noriarkit neljään osaan.
- Täytä arkit härkäpapuhummuksella, punajuuri-kvinoalla ja tuoreella korianterilla.
Lisää proteiinia teriyakiglaseeratusta Mifusta
- Mittaa kattilaan soijakastike, sokeri ja sake. Redusoi puoleen miedolla lämmöllä niin, ettei seos missään vaiheessa kiehu.
- Ruskista Mifusuikaleet Oivariini rasvassa ja glaseeraa valmiilla teriyakikastikkeella. Lisää noritortillojen täytteeksi.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
145 kcal
Proteiini
3,9 g
Hiilihydraatti
15,2 g
Rasva
6,6 g
Tyydyttynyt rasva
1,3 g
Ravintokuitu
2,5 g
Suola
0,8 g
Kalsium
40,5 mg
D-vitamiini
0,5 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
173 kcal
Proteiini
4,6 g
Hiilihydraatti
18,1 g
Rasva
7,9 g
Tyydyttynyt rasva
1,6 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
- suolaa
- suolaa
- Valio MiFu® Original suikaletta