Siirry sisältöön
Noritortilla
Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiöstä

Noritortilla

Raikas vaihtoehto sormisyötävälle! Täytteinä raikkaita ja täyteläisiä makuja Aasian ja Lähi-Idän suunnalta. Halutessasi annokseen lisää proteiinia, tarjoile noritortillat teriyakiglaseeratun Mifusuikaleen kanssa.

Noritortilla

Ainekset

  • 0,011 kg merileväarkkia
  • 0,020 kg tuoretta korianteria

Punajuuri-kvinoa

  • 0,500 kg pakastepunajuurisuikaleita
  • 0,100 kg kvinoaa
  • 0,020 kg tuoretta inkivääriä
  • 0,010 kg limemehua
  • 0,050 kg hunajaa
  • 0,025 kg tuoretta korianteria
  • 0,075 kg riisiviinietikkaa
  • 0,100 kg vettä
  • 0,010 kg punaista chiliä
  • 0,020 kg sitruunaruohoa
  • 0,001 kg kaffirlimetinlehteä
  • 0,002 kg kalakastiketta
  • 0 kg suolaa

Härkäpapuhummus

Teriyakiglaseerattu Mifu


Ohje

Punajuuri-kvinoa

  1. Kuumenna punajuurisuikaleet 100 °C höyryssä 2 minuutin ajan. Jäähdytä välittömästi.
  2. Huuhtele kvinoa hyvin kuumalla vedellä ja keitä kypsäksi. Jäähdytä.
  3. Mittaa kattilaan riisiviinietikka, vesi, kalakastike, kaffirlimenlehti sekä pilkottu chili, inkivääri ja sitruunaruoho. Kiehauta ja jäähdytä.
  4. Siivilöi liemi jäähtyneen kvinoan sekaan ja sekoita joukkoon punajuurisuikaleet, hunaja, limemehu ja hienonnettu korianteri. Mausta suolalla.

Härkäpapuhummus

  1. Kuumenna härkäpavut ja herneet 100 °C höyryssä 2 minuutin ajan. Jäähdytä kylmän veden alla.
  2. Sekoita pavut, herneet ja muut raaka-aineet sekaisin tehosekoittimessa ja mausta suolalla.

Kokoaminen

  1. Leikkaa noriarkit neljään osaan.
  2. Täytä arkit härkäpapuhummuksella, punajuuri-kvinoalla ja tuoreella korianterilla.

Lisää proteiinia teriyakiglaseeratusta Mifusta

  1. Mittaa kattilaan soijakastike, sokeri ja sake. Redusoi puoleen miedolla lämmöllä niin, ettei seos missään vaiheessa kiehu.
  2. Ruskista Mifusuikaleet Oivariini rasvassa ja glaseeraa valmiilla teriyakikastikkeella. Lisää noritortillojen täytteeksi.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 145 kcal
Proteiini 3,9 g
Hiilihydraatti 15,2 g
Rasva 6,6 g
Tyydyttynyt rasva 1,3 g
Ravintokuitu 2,5 g
Suola 0,8 g
Kalsium 40,5 mg
D-vitamiini 0,5 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 173 kcal
Proteiini 4,6 g
Hiilihydraatti 18,1 g
Rasva 7,9 g
Tyydyttynyt rasva 1,6 g
Ravintokuitu 3 g
Suola 1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • suolaa
  • suolaa
  • Valio MiFu® Original suikaletta
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search