Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 1,400 kg vettä
-
0,400 kg
Valio Ruoka 15 % laktoositonValio Ruoka 15 % laktoositon on Suomessa valmistettu kasvirasvasekoite, joka sopii kaikkeen lämpimään ruoanvalmistukseen kuten…
- 0,080 kg pakastesipulikuutioita
- 0,150 kg porkkanasuikaleita, pakaste
- 0,250 kg pakaste paprikasekoitusta
- 0,023 kg suolaa
- 0,015 kg vähäsuolaista kanaliemijauhetta
- 0,001 kg rouhittua mustapippuria
- 0,001 kg chilijauhetta
-
0,090 kg
Gold & Green PRO keiton kestävää lastuaGold&Green® PRO keitonkestävä lastu on monipuolinen kasviproteiini elintarviketeollisuuden ja ammattikeittiöiden raaka-aineeksi. Kuivavarastossa säilyvä proteiininlähde ei…
- 0,200 kg kypsää broilerin fileesuikaletta
- 0,450 kg perunanuudelia
-
0,250 kg
Valio Koskenlaskija® sulatejuustoa laktoositonValio Koskenlaskija® maustamaton on juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana. Se antaa reilusti juustoista…
- 0,300 kg kookosmaitoa
- 0,020 kg limemehua
- 0,020 kg hienonnettua ruohosipulia
Jaa resepti
Ohje
- Annostele nesteet, kasvikset, mausteet sekä Gold & Green PRO keitonkestävät lastut pataan. Keitä noin 30 minuuttia, varmista että keitonkestävät lastut ovat pehmenneet. Lisää broilerin lihat, perunanuudelit, kookosmaito sekä Valio Koskenlaskija sulatejuusto, sekoita ja kuumenna hetken aikaa. Viimeistele keitto limemehulla ja hienonnetulla ruohosipulilla.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
315 kcal
Proteiini
13,1 g
Hiilihydraatti
14,3 g
Rasva
22,2 g
Tyydyttynyt rasva
10,4 g
Ravintokuitu
3,1 g
Suola
3,2 g
Kalsium
129,5 mg
D-vitamiini
0,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
86 kcal
Proteiini
3,6 g
Hiilihydraatti
3,9 g
Rasva
6,1 g
Tyydyttynyt rasva
2,9 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa