Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 2,000 kg paprikaa
- 0,010 kg sitruunapippuria
-
0,650 kg
Valio Koskenlaskija® voimakas sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- 0,500 kg keitettyä nuudelia
- 0,250 kg kinkkusuikaleita
- 0,030 kg hienonnettua persiljaa
- 0,120 kg kananmunaa
Voiteluun
-
0,050 kg
Valio Oivariini® juoksevaa laktoositonValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Jaa resepti
Ohje
- Pese ja halkaise paprikat. Poista siemenet.
- Voitele paprikoiden sisäpinnat Oivariini rasvalla. Ripottele sitruunapippuria tasaisesti paprikoiden sisään. Laita voideltuun GN-vuokaan.
- Paloittele sulatejuusto n. 1 x 1 cm:n kokoisiksi kuutioiksi.
- Leikkaa tai saksi nuudeleita hieman lyhyemmiksi.
- Yhdistä täytteen ainekset ja täytä paprikat.
- Kypsennä 200 asteessa n. 25 min tai kunnes paprikat ovat pehmenneet. Tarjoa salaatin kanssa
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
397 kcal
Proteiini
25 g
Hiilihydraatti
21,7 g
Rasva
22,2 g
Tyydyttynyt rasva
10,2 g
Ravintokuitu
4,7 g
Suola
2,5 g
Kalsium
406,7 mg
D-vitamiini
1,3 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
113 kcal
Proteiini
7,1 g
Hiilihydraatti
6,2 g
Rasva
6,3 g
Tyydyttynyt rasva
2,9 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa