Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 0,200 kg kokonaisia, esikeitettyjä ohrasuurimoita
- 0,002 kg jauhettua maustepippuria
- 0,001 kg sormisuolaa
- 0,010 kg rypsiöljyä
Salaatti
- 0,500 kg tomaattia
- 0,500 kg punaista paprikaa
- 0,200 kg vihreää paprikaa
- 0,200 kg punasipulia
- 1,000 kg tuoretta parsaa, trimmattuna
- 0,100 kg valkosipulia
- 0,100 kg rucolaa
-
0,250 kg
Valio Koskenlaskija® perinteinen sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
Lisäksi
- 0,680 kg Valio GN -pizzapohjaa
-
0,200 kg
Valio Viola® chili-paprika tuorejuustoaValio Viola® paprika-chili tuo pientä potkua leivälle, keittoihin tai kastikkeisiin. Levitä pehmeää tuorejuustoa leivälle tai…
Jaa resepti
Ohje
- Keitä ohrasuurimot kypsiksi. Mausta ja jäähdytä.
Lisäksi
- Poista tomaatista siemenet ja leikkaa isoiksi lohkoiksi.
- Lohko myös paprikat ja punasipulit.
- Paahda kasvikset kuumassa (300°C) uunissa. Valkosipuli paahdetaan kokonaisena. Varo kuitenkin kypsentämästä liikaa.
- Jäähdytä kasvikset ja kuori valkosipulit.
- Sekoita salaatin ainekset ohrasuurimoiden kanssa
Lisäksi
- Paahda Valio Pizzapohja, voitele se tuorejuustolevitteellä ja leikkaa paloiksi.
- Kokoa salaatti.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
222 kcal
Proteiini
8,7 g
Hiilihydraatti
26,7 g
Rasva
7,7 g
Tyydyttynyt rasva
3,2 g
Ravintokuitu
3,9 g
Suola
0,8 g
Kalsium
99,1 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
113 kcal
Proteiini
4,4 g
Hiilihydraatti
13,5 g
Rasva
3,9 g
Tyydyttynyt rasva
1,6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa