Ainekset
Taikina
- 1,000 kg vettä
- 0,060 kg
- 0,030 kg suolaa
- 0,050 kg sokeria
- 0,100 kg hiivaa
- 0,010 kg yrttimaustetta
-
0,100 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1,400 kg vehnäjauhoja
Pinnalle
-
0,500 kg
Valio Keittiön salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
- 0,100 kg oliiviviipaleita
-
0,150 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Jaa resepti
Ohje
- Vaivaa taikinan aineet löysäksi taikinaksi. Anna taikinan levätä puoli tuntia
- Jaa taikina kahteen osaan ja laita jauhotetuille pelleille. Anna taikinoiden nousta puoli tuntia
- Taputtele taikina pellin kokoiseksi. Ripottele salaattijuustokuutiot ja oliivirenkaat taikinan päälle ja painele niitä kevyesti, että ne uppoavat taikinaan.
- Leikkaa levy taikinapyörällä paloiksi, ei kuitenkaan aivan pohjaan asti.
- Anna taikinan nousta vielä puoli tuntia
- Paista focacciot 210 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Voitele kuumat focacciot voisulalla
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
4362 kcal
Proteiini
135,5 g
Hiilihydraatti
563,9 g
Rasva
164,2 g
Tyydyttynyt rasva
86,8 g
Ravintokuitu
30,1 g
Suola
27 g
Kalsium
1242,2 mg
D-vitamiini
0,9 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
249 kcal
Proteiini
7,7 g
Hiilihydraatti
32,2 g
Rasva
9,4 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
1,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa