Ainekset
Pohja
- 1,000 kg kananmunia
- 0,700 kg sokeria
- 0,700 kg vehnäjauhoja
Kostutukseen
- 1,300 kg vettä
- 0,300 kg sokeria
Väliin
-
1,600 kg
Valio omena-vanilliinitäytettäRunsaasti omenapaloja yhdessä vanilliinikreemin kanssa tekevät tästä täytteestä herkullisen. Valmiilla täytteellä loihdit upeat omenaleivonnaiset, eikä…
Täyte
- 0,600 kg
-
0,150 kg
Valio vaniljakreemijauhettaIhanan vaniljaisen ja takuulla toimivan täytteen niin paistettaviin kuin sellaisenaan tarjottaviin leivonnaisiin loihdit Valio vaniljaisella…
- 0,450 kg vettä
- 0,120 kg sokeria
- 0,800 kg
Pinnalle
- 0,350 kg valkuaista
- 0,700 kg sokeria
- 0,100 kg vettä
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita munat ja sokeri. Lämmitä seos 40 asteiseksi. Vaahdota ilmavaksi. Sekoita joukkoon seulotut vehnäjauhot. Annostele massa Ø 20 cm:n vuokiin. Paista pohjat 180 asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Leikkaa pohjat halki ja kostuta sokerivedellä
- Valmista täyte sekoittamalla rahkan joukkoon vedestä ja vaniljakreemijauheesta valmistettu vaniljakreemi ja sokeri. Sekoita lopuksi joukkoon kermavaahto
- Levitä pohjan päälle kerros omena-vanilliinitäytettä
- Laita rahkatäytettä keoksi tomena-vanilliinitäytteen päälle. Laita toinen pohja täytteen päälle ja muotoile kuperaksi
- Vaahdota valkuaiset ja lisää 120 asteiseksi keitetty sokerivesi. Vispaa kunnes seos on jäähtynyt. Pursota marenki kakkujen päälle. Polta marenkia hieman puhalluslampulla. Koristele omenaviipaleilla.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
2249 kcal
Proteiini
39,2 g
Hiilihydraatti
397,9 g
Rasva
52,6 g
Tyydyttynyt rasva
26,5 g
Ravintokuitu
4,9 g
Suola
1,4 g
Kalsium
233,9 mg
D-vitamiini
2,4 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
203 kcal
Proteiini
3,5 g
Hiilihydraatti
35,9 g
Rasva
4,8 g
Tyydyttynyt rasva
2,4 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa