Ainekset
- 1,400 kg vettä
- 0,030 kg suolaa
- 2,000 kg vehnäjauhoja
-
2,000 kg
Valio Eila® kaulintavoitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Täyte
-
0,205 kg
Valio vaniljakreemijauhettaIhanan vaniljaisen ja takuulla toimivan täytteen niin paistettaviin kuin sellaisenaan tarjottaviin leivonnaisiin loihdit Valio vaniljaisella…
- 0,625 kg vettä
Päälle
- 5,000 kg FS omenalohkoja
Pinnalle
- 0,160 kg sokeria
- 0,010 kg kanelia
- 2,075 kg Valio Leipomo kirkaskuumahyytelöä
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kylmään veteen suola ja jauhot. Älä vaivaa. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 2x4. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 30 minuuttia. Kauli taikina 2x4. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä vähintään kaksi tuntia, mieluiten seuraavaan päivään.
- Kauli taikina 7 mm:n vahvuiseksi matoksi. Kauli palat kaulintakoneella 4,5 mm:n vahvuisiksi soikeiksi paloiksi. Anna palojen levätä 1 tunti.
- Pursota palojen keskelle vedestä ja vaniljakreemijauheesta valmistettua vaniljakreemiä. Lado kreemin pinnalle sulatetut omenalohkot. Ripottele omenalohkojen pinnalle kanelisokeria.
- Paista omenahyveet 220 asteisessa uunissa noin 16 minuuttia. Ruiskuta jäähtyneiden omenahyveiden pinnalle kirkaskuumahyytelöä.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
311 kcal
Proteiini
3,1 g
Hiilihydraatti
27,7 g
Rasva
20,7 g
Tyydyttynyt rasva
11,9 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g
Kalsium
13,1 mg
D-vitamiini
0,2 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
192 kcal
Proteiini
1,9 g
Hiilihydraatti
17,1 g
Rasva
12,8 g
Tyydyttynyt rasva
7,3 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa