Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 0,500 kg omenaa
- 0,150 kg appelsiinimehua
- 0,075 kg sokeria
- 0,200 kg Ruskistettua voita
- 0,100 kg tomusokeria
- 0,010 kg jauhettua kanelia
Jaa resepti
Ohje
- Mausta omenaviipaleet appelsiinimehulla ja sokerilla. Anna omenan maustua ja pehmentyä tovi marinadissa.
- Muotoile napolilaisesta pizzataikinasta (ks. Napolilainen pizza -ohje) 10 kpl n. 100 g pizzoja, joiden pohjalle tulee ruskistettua voita ja marinoituja omenaviipaleita ennen paistoa, sekä reilu kerros siivilöityä tomusokeri-kaneliseosta paiston jälkeen. Paista napolilaisen pizzan ohjeen mukaan.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
90 kcal
Proteiini
0,1 g
Hiilihydraatti
21,6 g
Rasva
0,1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0 g
Kalsium
14,1 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
87 kcal
Proteiini
0,1 g
Hiilihydraatti
21 g
Rasva
0,1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa