Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 1,000 kg pakastekukkakaalia
- 0,300 kg
- 0,100 kg kivetöntä kalamata-oliivia
- 0,003 kg garam masala -maustesekoitusta
- 0,012 kg suolaa
- 0,001 kg mustapippuria
Jaa resepti
Ohje
- Aseta kukkakaalit gn-pakkiin ja paahda 220°C uunissa n.20 min välillä käännellen, kunnes kukkakaalit ovat saanetet kauniin paahtuneen värin pintaan. Jäähdytä.
- Laita jäähtyneet kukkakaalit, crème fraîche, oliivit ja mausteet kutteriin tai blenderiin.
- Aja tasaiseksi tahnaksi. Tarkista maku.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
18 kcal
Proteiini
0,4 g
Hiilihydraatti
0,5 g
Rasva
1,5 g
Tyydyttynyt rasva
0,8 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,3 g
Kalsium
7,7 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
95 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatti
2,7 g
Rasva
8,1 g
Tyydyttynyt rasva
4,1 g
Ravintokuitu
2,1 g
Suola
1,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa