Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Rahkaseos
- 0,400 kg raparperipaloja
- 0,500 kg
-
0,500 kg
Valio kuohukermaa laktoositonValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- 0,002 kg inkivääriä
- 0,150 kg sokeria
Jaa resepti
Ohje
- Paahda jäset raparperipalat 250°C uunissa 15-20 min. Jäähdytä.
- Lisää mausteet rahkan joukkoon. Vaahdota kerma, rahka ja mausteet keskenään.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
271 kcal
Proteiini
6,8 g
Hiilihydraatti
20,5 g
Rasva
17,6 g
Tyydyttynyt rasva
10,6 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,1 g
Kalsium
120,3 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
274 kcal
Proteiini
6,9 g
Hiilihydraatti
20,7 g
Rasva
17,8 g
Tyydyttynyt rasva
10,7 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa