Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Kakkumassa
-
1,000 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,850 kg sokeria
- 0,900 kg kananmunia
- 1,100 kg vehnäjauhoja
- 0,025 kg leivinjauhetta
- 0,060 kg vaniljasokeria
-
0,400 kg
Valio Keittiön kermaviiliä laktoositonValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Valio Keittiön laktoositon kermaviili sopii monipuolisesti…
- 0,100 kg pähkinäpralinea
- 0,200 kg pähkinöitä
Raitamassa
-
0,200 kg
Valio Keittiön kermaviiliä laktoositonValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Valio Keittiön laktoositon kermaviili sopii monipuolisesti…
- 0,090 kg kaakaojauhetta
Jaa resepti
Ohje
- Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat vähitellen, samalla vatkaten.
- Yhdistä jauhot ja siivilöi. Lisää kermaviilin kanssa voivaahtoon.
- Sekoita raitamassaa varten kaakaojauhe ja kermaviili. Ota 1/3 kakkutaikinaa erilleen (1500g) ja sekoita kaakaoseos joukkoon.
- Mausta lopputaikina pähkinöillä ja pähkinäpralinella.
- Annostele vaalea ja tumma kakkumassa vuorotellen rasvattuihin kakkuvuokiin.
- Sekoita taikinoita tikulla, jotta tumma massa marmoroituu vaalean massan sekaan.
- Paista 175° :ssa uunissa n.45 min.
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
2265 kcal
Proteiini
40,1 g
Hiilihydraatti
224,8 g
Rasva
132 g
Tyydyttynyt rasva
68,5 g
Ravintokuitu
10,4 g
Suola
2,3 g
Kalsium
549,9 mg
D-vitamiini
3,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
368 kcal
Proteiini
6,5 g
Hiilihydraatti
36,6 g
Rasva
21,5 g
Tyydyttynyt rasva
11,1 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa