Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
-
3,000 kg
FS annoskalapalojaKalapala valmistettu sertifioidusta kalaraaka-aineesta.
- 0,070 kg manteleita
- 0,050 kg pistaasipähkinöitä
- 0,030 kg seesaminsiemeniä
- 0,070 kg hasselpähkinöitä
- 0,050 kg pinjansiemeniä
- 0,010 kg juustokuminaa
- 0,010 kg chilijauhetta
- 0,010 kg tuoretta korianteria
Sitruunasiirappi ja inkiväärikastike
- 0,150 kg tummaa siirappia
- 0,150 kg sitruunamehua
- 0,600 kg
-
0,400 kg
Valio Eila® salaattijuustokuutioita laktoositonValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruoanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
- 0,007 kg inkivääritahnaa
Jaa resepti
Ohje
- Paahda pähkinöitä, siemeniä ja mausteita hetki pannulla ja aja kutterissa korianterin kanssa rouheeksi.
- Sekoita sitruunamehu ja tumma siirappi sekaisin.
- Levitä kalapalat GN-vuokaan ja kaada sitruunasiirappi kalojen päälle. Levitä pähkinärouhe kalojen päälle ja paista 200 °C uunissa n. 10-15 min.
- Aja salaattijuusto kutterissa tasaiseksi massaksi. Sekoita jogurtin ja inkivääritahnan kanssa sekaisin ja tarjoile dukkah-kalan kanssa.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
303 kcal
Proteiini
32,1 g
Hiilihydraatti
7,9 g
Rasva
15,1 g
Tyydyttynyt rasva
4,4 g
Ravintokuitu
2,1 g
Suola
1 g
Kalsium
163,4 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
173 kcal
Proteiini
18,4 g
Hiilihydraatti
4,5 g
Rasva
8,6 g
Tyydyttynyt rasva
2,5 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa