Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Esitaikina
- 0,500 kg vettä
- 0,050 kg hiivaa
- 0,500 kg vehnäjauhoja
Taikina
- 1,050 kg esitaikinaa
- 0,500 kg vettä
-
0,075 kg
Valio Eila® Laktoositon maitojauhettaValio Eila® PRO laktoositon rasvaton maitojauhe on valmistettu tuoreesta suomalaisesta maidosta Valion patentoimalla valmistusmenetelmällä. Se…
- 0,030 kg suolaa
- 0,400 kg sokeria
- 0,150 kg hiivaa
- 0,200 kg kananmunia
- 0,020 kg kardemummaa
-
0,500 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2,100 kg vehnäjauhoja
Täyte
- 1,500 kg Valio toffeetäytettä
- 0,300 kg saksanpähkinärouhetta
Pinnalle
- 0,300 kg pomadaa
Jaa resepti
Ohje
- Valmista esitaikina. Sekoita esitaikinan aineet kylmään veteen. Anna esitaikinan käydä yön yli kylmiössä.
- Sekoita taikinan aineet esitaikinan joukkoon ja vaivaa taikinaksi.
- Kauli pullataikina 2,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 25 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Levitä toffeetäyte nauhoille tasaiseksi kerrokseksi. Ripottele pähkinärouhe ja rullaa nauhat.
- Leikkaa rullat 570 g:n painoisiksi paloiksi. Leikkaa palat halki pituussuuntaa. Jätä kuitenkin toisesta päästä kiinni. Kieritä muodostuneet nauhat rullalle siten, että leikauspintä jää päälle.
- Nostata pitkot, voitele kananmunalla. Paista pitkot 180°C uunissa n. 25 min.
- Pomadoi jäähtyneet pitkot.
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
1558 kcal
Proteiini
36,4 g
Hiilihydraatti
223,7 g
Rasva
54,6 g
Tyydyttynyt rasva
21,9 g
Ravintokuitu
10,4 g
Suola
2,9 g
Kalsium
180,5 mg
D-vitamiini
0,6 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
229 kcal
Proteiini
5,3 g
Hiilihydraatti
32,9 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3,2 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa