Siirry sisältöön
Paimenen piiras Mifusta
Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiöstä

Paimenen piiras Mifusta

Perinteinen lihaperunavuoka saa tässä versiossa vaikutteita brittiensaarelta, jossa perunamuusista, ruskeasta kastikkeesta ja piirakkapohjasta kasataan Paimentajan piiras. Mifunoituna piirakka soveltuu jopa vegetaristeille.

Paimenen piiras Mifusta

Ainekset

  • 0,750 kg Valio GN -voitaikinaa
  • 1,000 kg
    Valio Eila® maitojuomaa
    Valio Eila® laktoositon kevytmaitojuoma maistuu tavalliselta, raikkaalta maidolta ilman makeutta. Valio Eila® maitojuomat onkin valittu…
    Valio Eila® kevytmaitojuoma 1 l laktoositon
  • 0,250 kg
    Valio Eila® voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® voi 200 g laktoositon
  • 1,000 kg pakasteperunasoseaineksia
  • 0,250 kg pakastepinaattia
  • 0,200 kg kokomunamassaa
  • 0,150 kg
    Valio Eila® voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® voi 200 g laktoositon
  • 0,100 kg vehnäjauhoja
  • 0,800 kg kasvislientä
  • 0,500 kg
    Valio MiFU® jauhista Original
    Valio MiFU® jauhis on helppo ratkaisu pääruuanlaittoon. Valio MiFU® jauhis Original on miedosti maustettu ja…
    Valio MiFU® e2,5 kg jauhis Original laktoositon

Maustamiseen

  • 0 kg suolaa
  • 0 kg mustapippuria myllystä

Lisäksi

  • 0 kg pakasteherneitä

Ohje

  1. Paista voitaikinaa 175 °C uunissa n. 20 min. Jäähdytä hetki ja paina kohoumat tasaisiksi.
  2. Kuumenna maitojuoma ja voi kattilassa, lisää perunasoseaines ja sekoita tasaiseksi muusiksi.
  3. Lisää pinaatti muusiin ja mausta suolalla. Sekoita tasaiseksi.
  4. Lopeta muusin kypsentäminen ja lisää kananmunamassa, koko ajan sekoittaen.
  5. Ruskista voi erillisellä pannulla, lisää vehnäjauho ja kypsennä miedolla lämmöllä, kunnes voi-vehnäjauhoseos on kypsä ja kauniin ruskea. Lisää kasvisliemi ja kiehauta. Lisää Mifu ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
  6. Levitä pieni kerros pinaattimuusia esipaistetun voitaikinan päälle. Levitä kastike piirakan päälle ja kuorruta lopulla pinaattimuusilla. Paista 175 °C uunissa n. 20 min.
  7. Tarjoile piiras höyrytettyjen herneiden kera.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 530 kcal
Proteiini 16,3 g
Hiilihydraatti 31,3 g
Rasva 37,6 g
Tyydyttynyt rasva 21,1 g
Ravintokuitu 2,3 g
Suola 2 g
Kalsium 376,5 mg
D-vitamiini 1,7 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 177 kcal
Proteiini 5,4 g
Hiilihydraatti 10,4 g
Rasva 12,5 g
Tyydyttynyt rasva 7 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • pakasteherneitä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search