Siirry sisältöön
Palermon kasvispasta
Tehnyt Petri Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Petri Valio Aimo Koekeittiöstä

Palermon kasvispasta

Perinteisen Palermon pastavuoan kasvisversio kylmävalmistettuna sekoittavassa padassa.

Palermon kasvispasta

Ainekset

  • 0,800 kg
    Gold&Green® suikaleita original
    Gold&Green® mureat ja mehevät Original-suikaleet ovat maukas kasvipohjainen vaihtoehto arkikokkailuun. Mureilla ja mehevillä suikaleilla valmistat…
    Gold&Green® Mureat ja mehevät suikaleet 240 g, Original
  • 1,700 kg kylmää vettä
  • 1,000 kg
    Valio Ruoka 15 % laktoositon
    Valio Ruoka 15 % laktoositon on Suomessa valmistettu kasvirasvasekoite, joka sopii kaikkeen lämpimään ruoanvalmistukseen kuten…
    Valio Ruoka 15 % 1 l laktoositon
  • 0,120 kg kylmätärkkelystä
  • 0,005 kg currya
  • 0,001 kg kuivattua rakuunaa
  • 0,003 kg valkosipulijauhetta
  • 0,010 kg hienoa sokeria
  • 0,002 kg kurkumaa
  • 0,030 kg vähäsuolaista kasvisliemijauhetta
  • 0,021 kg suolaa
  • 0,003 kg rouhittua mustapippuria
  • 0,002 kg paprikajauhetta
  • 0,400 kg
    Valio Koskenlaskija® sulatejuustoa laktoositon
    Valio Koskenlaskija® maustamaton on juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana. Se antaa reilusti juustoista…
    Valio Koskenlaskija® 2,5 kg maustamaton sanko laktoositon
  • 0,200 kg pakastesipulikuutioita
  • 0,900 kg täysjyväpastaa
  • 0,100 kg

Ohje

  1. Murenna Gold & Green suikaleet padan pohjalla suunnan vaihto toiminnolla. Annostele vesi ja Valio Ruoka 15% laktoositon sekoittavaan pataan (ei enempää kuin noin 1/3 padan tilavuudesta). Punnitse kylmätärkkelyksen joukkoon kaikki kuivamausteet, sekoita. Käynnistä pata (noin 80 kierrosta yhteen suuntaan) ja ripottele tärkkelys-mausteseos rauhallisesti nesteen joukkoon. Lisää sipulikuutiot sekä Valio Koskenlaskija® juokseva sulatejuusto (sekä mahdollisesti loput nesteet). Sekoita tasaiseksi. Lisää lopuksi massaan pasta, sekoita tasaiseksi hitailla kierroksilla ja anna tasaantua hetki ennen jakoa.
  2. Annostele massa 65 mm GN-vuokiin ja ripottele Valio juustoraasteseosta pinnalle. Paista yhdistelmäpaistolla (kosteus 50 %) noin 125 asteessa noin 50 minuuttia (tai sisälämpötila min 84 astetta), ruskista lopussa tarvittaessa 160 asteessa kuivapaistolla noin 5 minuuttia. Anna vetäytyä ennen tarjoilua.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 551 kcal
Proteiini 23,4 g
Hiilihydraatti 52,3 g
Rasva 26,2 g
Tyydyttynyt rasva 6,3 g
Ravintokuitu 5,8 g
Suola 2,7 g
Kalsium 189 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 167 kcal
Proteiini 7,1 g
Hiilihydraatti 15,8 g
Rasva 7,9 g
Tyydyttynyt rasva 1,9 g
Ravintokuitu 1,8 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search