Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 0,600 kg papusekoitusta
- 0,600 kg mangokuutioita, pakaste
- 0,400 kg kidneypapuja
-
0,400 kg
Valio Eila® salaattijuustokuutioita laktoositonValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruoanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
- 0,150 kg saksanpähkinöitä
- 0,040 kg lehtipersiljaa
- 0,050 kg sitruunamehua
- 0,050 kg punaviinietikkaa
- 0,050 kg oliiviöljyä
- 0,100 kg vuonankaalia
- 0 kg suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Paahda saksanpähkinöitä 195 °C noin 15 minuuttia.
- Huuhtele ja valuta pavut.
- Sekoita papusekoitus, sulatetut mangokuutiot, kidneypavut, salaattijuustokuutiot ja paahdetut pähkinät sekaisin.
- Mausta hienonnetulla lehtipersiljalla, sitruunamehulla, punaviinietikalla, oliiviöljyllä, suolalla ja mustapippurilla.
- Lisää vuonankaali salaatin joukkoon juuri ennen tarjoilua.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
181 kcal
Proteiini
9,2 g
Hiilihydraatti
12,8 g
Rasva
8,8 g
Tyydyttynyt rasva
2,1 g
Ravintokuitu
6,2 g
Suola
0,5 g
Kalsium
109,1 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
192 kcal
Proteiini
9,8 g
Hiilihydraatti
13,6 g
Rasva
9,4 g
Tyydyttynyt rasva
2,3 g
Ravintokuitu
6,6 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
- suolaa
- mustapippuria myllystä