Ainekset
Taikina
- 1,000 kg vettä
- 0,100 kg
- 0,025 kg suolaa
- 0,400 kg sokeria
- 0,150 kg hiivaa
- 0,200 kg kananmunia
-
0,450 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2,600 kg vehnäjauhoja
Täyte
-
0,500 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,500 kg sokeria
-
0,125 kg
Valio vaniljakreemijauhettaIhanan vaniljaisen ja takuulla toimivan täytteen niin paistettaviin kuin sellaisenaan tarjottaviin leivonnaisiin loihdit Valio vaniljaisella…
- 0,375 kg vettä
- 0,080 kg kanelia
-
0,120 kg
Valio vaniljakreemijauhettaIhanan vaniljaisen ja takuulla toimivan täytteen niin paistettaviin kuin sellaisenaan tarjottaviin leivonnaisiin loihdit Valio vaniljaisella…
Pinnalle
- 0,400 kg stroisselia
Jaa resepti
Ohje
- Valmista pullataikina. Anna taikinan levätä 15 minuuttia.
- Valmista täyte: Sekoita pehmeän voin joukkoon sokeri, vedestä ja vaniljakreemijauheesta valmistettu vaniljakreemi ja kaneli. Sekoita lopuksi joukkoon vaniljakreemijauhe.
- Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikka matto 20 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Levitä kanelitäyte nauhojen pinnalle. Rullaa nauhat ja leikkaa 50 g:n painoisiksi paloiksi.
- Aseta palat pantoihin leikkauspinta ylöspäin 6 kpl/panta.
- Nostata, voitele ja ripottele pinnalle runsaasti stroisselia.
- Paista 190 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
1000 kcal
Proteiini
17,5 g
Hiilihydraatti
143,6 g
Rasva
38,5 g
Tyydyttynyt rasva
21,8 g
Ravintokuitu
6,7 g
Suola
2 g
Kalsium
120,3 mg
D-vitamiini
0,5 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
314 kcal
Proteiini
5,5 g
Hiilihydraatti
45 g
Rasva
12,1 g
Tyydyttynyt rasva
6,8 g
Ravintokuitu
2,1 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa