Siirry sisältöön
Pekonijuustopiirakka

Pekonijuustopiirakka

Pekonijuustopiirakka

Ainekset

Taikina

Täyte


Ohje

  1. Valmista taikina: sekoita voi ja jauhot murumaiseksi seokseksi. Sekoita joukkoon rahka. Anna taikinan levätä kylmiössä kaksi tuntia
  2. Kauli pohjataikina 3 mm:n vahvuiseksi ja vuoraa sillä Ø 30 cm:n piirakkavuoka
  3. Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista pannulla kevyesti. Annostele täytteen aineet vuokiin taikinan päälle. Sekoita ruokakerma ja munat. Kaada munakerma täytteen päälle
  4. Paista piirakat 190 asteisessa uunissa noin 40 minuuttia

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 3090 kcal
Proteiini 114,1 g
Hiilihydraatti 109,8 g
Rasva 244,2 g
Tyydyttynyt rasva 122,3 g
Ravintokuitu 7,1 g
Suola 9,1 g
Kalsium 1163,1 mg
D-vitamiini 6,6 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 247 kcal
Proteiini 9,1 g
Hiilihydraatti 8,8 g
Rasva 19,5 g
Tyydyttynyt rasva 9,8 g
Ravintokuitu 0,6 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search