Siirry sisältöön
Persikkakakku

Persikkakakku

Persikkakakku

Ainekset

Täyte

Pinnalle

  • 0,320 kg
    Valio appelsiini-omenatäytettä
    Kaunis kiiltävä täyte paistettavien leivonnaisten pinnalle. Toimii myös sellaisenaan yhdessä Valio tuorejuuston ja kerman kanssa…
    Valio appelsiini-omenatäyte 12 kg
  • 0,200 kg Valio Leipomo kirkaskuumahyytelöä

Ohje

  1. Vuoraa 1,4 l:n leipävuoka vetopohjalla.
  2. Sekoita rahkan joukkoon sokeri ja kylmässä vedessä liotetut ja kuumaan veteen liuotetut liivatelehdet. Sekoita lopuksi joukkoon vaahdotettu vaniljakastike Vanilja 9%.
  3. Täytä vuoat em. täytteellä puolilleen. Aseta persikkalohkot täytteen päälle. Täytä vuoat täytteellä ja laita vuoan kokoinen vetopohja täytteen päälle.
  4. Anna kakkujen hyytyä kylmiössä noin kaksi tuntia.
  5. Poista vuoat ja päällystä kakut appelsiini-omenatäytteellä. Ruiskuta pintaan kirkaskuumahyytelö. Koristele vaikka pääsiäisaiheiseksi.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 1408 kcal
Proteiini 57,3 g
Hiilihydraatti 241,5 g
Rasva 20,2 g
Tyydyttynyt rasva 11,9 g
Ravintokuitu 4,5 g
Suola 2,1 g
Kalsium 490,5 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 163 kcal
Proteiini 6,6 g
Hiilihydraatti 27,9 g
Rasva 2,3 g
Tyydyttynyt rasva 1,4 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search