Siirry sisältöön
Perunacarbonara

Perunacarbonara

Perunacarbonara

Ainekset

Maustekerma

Perunat

  • 1,000 kg pekonia kuutioina
  • 0,100 kg
    Valio Eila® voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® voi 200 g laktoositon
  • 3,000 kg
  • 0,500 kg pakastesipulikuutioita hienonnettuna
  • 0 kg sormisuolaa
  • 0 kg mustapippuria myllystä
  • 0,050 kg tuoretta ruohosipulia hienonnettuna

Ohje

Maustekerma

  1. Sekoita kaikki aineet keskenään.

Perunat

  1. Kypsennä pekoni pannussa.
  2. Lisää perunat, sipulit ja voi . Paista kauniin ruskeiksi. Mausta.
  3. Lisää maustekerma ja keitä kunnes se paksuuntuu.
  4. Lisää lopuksi ruohosipuli.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 497 kcal
Proteiini 9,9 g
Hiilihydraatti 22,4 g
Rasva 41 g
Tyydyttynyt rasva 21,6 g
Ravintokuitu 1,9 g
Suola 1,1 g
Kalsium 65,7 mg
D-vitamiini 0,2 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 250 kcal
Proteiini 5 g
Hiilihydraatti 11,2 g
Rasva 20,6 g
Tyydyttynyt rasva 10,8 g
Ravintokuitu 1 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • sormisuolaa
  • mustapippuria myllystä
  • sormisuolaa
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search