Siirry sisältöön
Pienet rusinakakut

Pienet rusinakakut

Muotteihin leivotut pienet rusinakakut kuorrutetaan valkosuklaalla ja viimeistellään aprikoosikuutioilla. Noutopöytää varten rusinakakun voi leipoa myös GN-vuokaan ja leikata pieniksi annospaloiksi.

Pienet rusinakakut

Ainekset

Pinnalle

  • 0,030 kg valkosuklaata
  • 0,030 kg kuivattuja aprikooseja

Ohje

  1. Keitä rusinat ja kuutioitu aprikoosi vedessä ja anna hautua n 15 min. Lisää voi ja soseuta. Anna jäähtyä.
  2. Lisää appelsiinikuorihillo, kermaviili, kananmunat ja siirappi. Sekoita tasaiseksi. Yhdistä kuivat aineet ja siivilöi. Lisää lopuksi.
  3. Annostele pieniin 8 x 3 cm vuokiin. Paista 180°C:ssa n. 20 min. Poista kuumina vuoista.

Pinnalle

  1. Sulata valkosuklaa ja valuta jäähtyneiden rusinakakkujen pinnalle. Kuutioi aprikoosit ja ripottele pinnalle.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 173 kcal
Proteiini 2,8 g
Hiilihydraatti 19,7 g
Rasva 8,8 g
Tyydyttynyt rasva 5 g
Ravintokuitu 1,7 g
Suola 0,5 g
Kalsium 80,6 mg
D-vitamiini 0,1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 294 kcal
Proteiini 4,7 g
Hiilihydraatti 33,4 g
Rasva 15 g
Tyydyttynyt rasva 8,4 g
Ravintokuitu 2,8 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search